www.elllobregat.com

Un matrimoni de L’Hospitalet, detingut per robar regals de Nadal

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:36h
La parella hauria utilitzat presumptament tres menors per cometre diferents furts d’aparells electrònics que després va regalar a la família
Sis videoconsoles, dues tauletes, tres discos durs i dos reproductors de DVD. Són alguns dels aparells electrònics que aquesta parella de L’Hospitalet va sostraure d’un centre comercial d’El Ejido (Almeria) al Nadal. Matís important ja que els va robar per regalar a membres de la família.

Segons ha informat el cos policial, el matrimoni va estar de vacances nadalenques a casa d’uns familiars a Roquetas de Mar (Almería). Durant l’estada, el matrimoni va aprofitar quatre dies seguits per cometre aquests presumptes delictes en un centre comercial del municipi d’El Ejido. Ho van fer, segons fonts oficials, de dues maneres: amagant al cotxet del nadó els objectes i, d’altra banda, ficant productes de gamma alta en caixes d’altres productes més barats. Així, es considera que el matrimoni podria haver aprofitar els seus dos fills menors i la seva neboda, que només tenia uns mesos, per passar desapercebuts i cometre els robatoris.

Se’ls acusa de cinc delictes de furt continuat i d’estafa, després de valorar els objectes sostrets en un total de 2.400 euros; uns objectes que, tot i el seu valor i tot i que la família estava a l’atur, mai van vendre sinó que van regalar als seus familiars per Nadal.

La investigació va començar a El Ejido el 30 de desembre i ha culminat amb la seva detenció a L’Hospitalet, després d’un escorcoll on es van trobar encara diferents aparells electrònics.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios