www.elllobregat.com
Presó per a un traficant de drogues que, a més, hauria atropellat un home després d’una discussió
Ampliar

Presó per a un traficant de drogues que, a més, hauria atropellat un home després d’una discussió

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:36h

L’operatiu policial va permetre detenir al veí de Sant Boi després de l’entrada en el seu domicili on es van trobar dos quilograms de haixix i quinze grams de cocaïna preparats per vendre

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Boi detenen a un home de 29 anys, veí de Sant Boi, després de trobar al seu domicili dos quilograms d’haixix i quinze grams de cocaïna preparats per a la seva venta. De nacionalitat marroquina, els fets comencen, segons ha pogut saber El Llobregat, al setembre de l’any passat, quan a la plaça Catalunya de Sant Boi, el detingut va atropellar per una forta discussió a un altre home que, després de la investigació policial, va resultar ser la persona que li subministrava la droga.

Així, amb la declaració de la víctima i gràcies a l’operatiu policial de la comissaria de Sant Boi, Mossos d’Esquadra va aconseguir provar el desenvolupament de l’activitat delictiva contra la salut pública de l’home. L’operació ha acabat aquest 26 de febrer amb la seva detenció després de l’entrada en el seu domicili on es van trobar dos quilograms d’haixix i quinze grams de cocaïna. A més, els agents van comissar altres estris per pesar i manipular la droga i 2.500 euros en efectiu. De fet, la droga que es va trobar estava ja quasi preparada per vendre.

L’home, al qual se l’acusa d’un homicidi dolós (la persona busca intencionadament la mort de la víctima) i de delicte contra la salut pública, ja ha ingressat a presó.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios