www.elllobregat.com
 (Foto: Arxiu)
Ampliar
(Foto: Arxiu)

Empreses i autònoms de El Prat de Llobregat reben el 2014 més d’11 milions d’euros en crèdits de CaixaBank

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:36h
La inversió creditícia de l’entitat bancària en línies ICO ha augmentat en un 55’67% respecte l’any 2013
L’accés al crèdit sempre ha estat un repte per tot el teixit empresarial; segurament encara més important si parlem d’autònoms i de petites i mitjanes empreses. Passats aquests anys de dificultats, és moment de tornar a impulsar amb força l’accés al finançament per poder portar a termes idees, projectes, en definitiva, negocis empresarials.

Prova d’aquest esforç per reactivar el crèdit són les xifres que CaixaBank ha aconseguit a El Prat de Llobregat: l’entitat bancària ha concedit fins a 11.326.996 euros en finançament a pimes i autònoms de la ciutat pratenca, a través de les seves línies de l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) al llarg de l’any 2014. Aquesta xifra representa, doncs, un increment del 55’67% respecte a l’any anterior. Si ampliem el focus a l’àmbit supramunicipal, CaixaBank ha concedit 323’3 milions d’euros de crèdit a la província de Barcelona i 1.846 milions d’euros al conjunt de l’Estat espanyol.

Aquestes dades han estat possible gràcies a que CaixaBank és una de les entitats adherides al conveni de mediació financera amb l’ICO i, així, es dedica a la distribució d’aquests préstecs a la seva xarxa d’oficines i assumint el seu risc. Aquestes línies de l’ICO tenen l’objectiu de finançar el 100% de les inversions d’autònoms i empreses, el que permet obrir un negoci però també corregir o prendre noves vies estratègiques que millori la competitivitat de la companyia.

CaixaBank ofereix aquestes vies de finançament a través del seu servei d’atenció especialitzat CaixaEmpresa, el qual està composat per un equip de gestors experts en pimes i 85 centres d’empresa. Al Baix, l’entitat bancària compta amb un d’aquests centres a El Prat de Llobregat, el que ha permès apropar-se a la ciutadania i al teixit empresarial del municipi. Un valor afegit que ha enfortit la posició de CaixaBank en el mercat bancari.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios