www.elllobregat.com
L’AMB puja a la xarxa un cercador de serveis i un altre de naus i solars
Ampliar

L’AMB puja a la xarxa un cercador de serveis i un altre de naus i solars

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:36h
L’eina, emmarcada en el programa ‘Friendly for Business’, està dirigida a empresaris, emprenedors i futurs inversors

Fins a 600 serveis per a empreses i tot un mapa de punts amb polígons, naus i solars industrials de tota la perifèria de Barcelona. L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha estrenat avui un nou cercador en xarxa de serveis un altre de naus i solars per facilitar la tasca a empresaris, emprenedors i possibles inversors. Una eina eminentment pràctica que facilitarà donar a conèixer totes aquestes zones buides.

Així, l’objectiu principal és reindustrialitzar el territori metropolità i crear nous llocs de treball en aquestes zones a partir d’atraure nous inversors. D’altra banda, es un web que permetrà donar suport a les empreses dels 36 municipis que en formen part. “És la principal garantia per recuperar llocs de treball i crear ocupació de qualitat i alt valor afegit” ha destacat vicepresidenta de Desenvolupament Econòmic de l’AMB. “Volem que Barcelona i tota la seva àrea metropolitana lideri la revolució industrial i tecnològica del segle XXI, i això contribueixi a crear indústria, generar ocupació i posar en valor tot el territori”, ha dit la vicepresidenta de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, Sònia Recasens.

El cercador de serveis –públic, obert i gratuït- recull 600 serveis i recursos de les diferents administracions, municipals i institucions del territori metropolità. En total, hi haurà 128 prestadors de serveis, 44 de caràcter supramunicipal i 84 locals. En qualsevol cas, tindrà un posicionament SEO mundial i en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Per la seva part, la segona eina que ha presentat avui l’AMB, el cercador de naus i solars, compta ja amb 236 polígons industrials de l’àrea metropolitana, a més d’altres ofertes immobiliàries de naus i sòl industrial dels 36 municipis metropolitans. En aquest cas, l’AMB ha engegat també l’app AMB Naus i Solars. “És un sistema pensat en clau d’empresa, per facilitar la presa de decisions. Ho volem posar fàcil als empresaris i als emprenedors”, ha assenyalat en Jordi Lahora, director de Desenvolupament Econòmic de l’AMB.

Amb tot, l’anàlisi de totes aquestes noves dades, fins ara opaques i fragmentades, segons l’AMB, permetrà conèixer l’estat i les tendències de la demanda i de l’oferta del mercat.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios