www.elllobregat.com
La molinenca Estel Solé omple d’emotivitat el pregó de la Candelera
Ampliar

La molinenca Estel Solé omple d’emotivitat el pregó de la Candelera

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:37h
L’actriu i poetessa de la vila dóna el tret de sortida de la fira més important del municipi
La 164ª edició de la Fira de la Candelera comença a caminar un any més després del seu pregó celebrat enguany per la molinenca Estel Solé (1988). L’actriu i poetessa de la ciutat va recuperar la tradició i l’essència dels pregons de la Candelera amb una aposta clara per l’emoció i pels sentiments personals relacionats amb Molins de Rei. Així, Solé va enllaçar constantment les imatges que tothom té de la Fira de la Candelera –una de les més importants i antigues de la comarca- el que va captar l’atenció d’Un Foment Cultural quasi ple. Intimitat i recolliment van ser protagonistes en un pregó que respon perfectament a l’esperit de la fira, com dèiem, històrica.

La jove molinenca va parlar durant el seu discurs d’aspectes com la llibertat, la tradició, la identitat o la valentia. Solé va estar acompanyada de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i pel regidor Joaquim Martí. Ambdos van destacar la capacitat de generar oportunitats que ha tingut la Candelera des dels seus orígens, així com les novetats d’enguany, entre elles, la nova aplicació per mòbils intel•ligents.

L’acte va concloure amb l’homenatge a Alfred Bofill, el responsable de l’empresa Expogestió, que després de l’organització d’aquest esdeveniment als darrers 35 anys, es jubilarà amb aquesta 164ª edició de la Candelera.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios