www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra de Viladecans donen una xerrada als responsables dels hotels davant l’imminent MWC
Ampliar

Mossos d’Esquadra de Viladecans donen una xerrada als responsables dels hotels davant l’imminent MWC

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
L'hora d'esmorzar i el moment de deixar un taxi són els preferits dels delinqüents per cometre furts d'equipatge i altres objectes personals

El Mobile World Congress, la fira més important del món en telefonia mòbil, representa un important repte a nivell de seguretat. La tranquil·litat d’aquesta setmana res tindrà a veure amb la bogeria que es viurà, en tots els sentits, a partir de dilluns, dia que s’engega la Fira. En aquest sentit, a més del recinte firal, el sector hoteler és l’altre que més ha de posar no cinc sinó sis sentits per evitar problemàtiques amb delinqüents que s’apropiïn d’objectes personals dels congressistes.

Per aquest motiu, la comissaria de Viladecans ha realitzat una xerrada als responsables dels hotels de la ciutat amb més capacitat. L’Ibis, Budget i el Sidorme, per exemple, han estat representats pels seus directors i altres treballadors que han volgut conèixer les particularitats que representa un esdeveniment com aquest.

La xerrada ha permès conèixer els rols dels antagonistes, els delinqüents, però també el de la resta de personatges vinculats en aquesta tasca de seguretat: els turistes, el personal de l’hotel o la mateixa policia. Així s’ha donat innombrables consells que es poden tenir en compte -sense cap cost econòmic- sobretot a l’hora de l’esmorzar o a l’hora de deixar un taxi (els moments preferits pels delinqüents).

L’objectiu és conscienciar d’aquesta problemàtica que ve donada pels furts d’equipatge i altres objectes personals; i, sobretot, prevenir aquests petits delictes que, en molts casos, poden representar un gran maldecap.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios