www.elllobregat.com

El Papiol renova el seu centre històric

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha inaugurat les obres aquest diumenge
El municipi ha inaugurat aquest diumenge diverses obres de reordenació urbana de la mà del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el seu alcalde Albert Vilà.

Les obres de reordenació comprenen una trama de carrers del centre històric, com són el carrer de la Diputació, el passatge de la Pau i la baixada de la Lluna, on s'ha fet una actuació total, amb eliminació de voreres amb plataforma única, renovació del clavegueram i lluminàries, per crear un nou espai públic que s'integra amb la zona del nucli antic.

Durant la visita, el president de la Diputació, juntament amb les autoritats locals, va recórrer els carrers renovats, en un acte que va concloure amb una actuació musical a càrrec d'un combo i del cor de gòspel de l'Escola de Música i Dansa Miquel Pongiluppi de la població.

El pressupost de l'obra, promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha estat de prop de 700.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n'ha cobert 350.000 mitjançant un ajut del Pla xarxa de Governs Locals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios