www.elllobregat.com
Sant Boi baixa el preu de la zona blava
Ampliar

Sant Boi baixa el preu de la zona blava

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
El consistori actualitza a la baixa el preu de la zona blava per afavorir la rotació als aparcaments i l'activitat comercial
Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i facilitar els desplaçaments que es realitzen per fer gestions, a diverses parts de Sant Boi, l’Ajuntament ha decidit rebaixar els preus de la zona blava a la ciutat. Una rebaixa que arriba al 50% en els casos dels períodes curts (fins a 30 minuts), segons el consistori, per afavorir la rotació de les places d’aparcaments.

Així, amb el nou quadre de preus, el temps mínim d’aparcament és de 10 minuts i té un cost de 5 cèntims, mentre que els 30 minuts d’aparcament s’abarateixen un 43% i passen a costar 40 cèntims, quant fins ara valia 0’7o euros. De la mateixa forma, l’hora passa a costar 0’90 €, trenta cèntims menys; i les dues hores 1’50 euros (abans 2’20 €); mentre que el total permès, que està fixat en 160 minuts, costaran 2’15 euros, 70 cèntims menys.

La mesura beneficia també a les persones residents que disposen de la corresponent identificació doncs a la rebaixa de tarifa cal afegir la reducció del 50% del preu que ja gaudien (la primera i la última hora d'estacionament durant l'horari de zona blava es mantenen gratuïtes).

Els canvis s’aplicaran, pràcticament, de forma immediata, ja que s’estima que sigui a principis del mes de març que ja hem encetat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios