www.elllobregat.com
Uns 14.000 visitants passen pel Mediterranean Diving de Cornellà
Ampliar

Uns 14.000 visitants passen pel Mediterranean Diving de Cornellà

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
L’organització fa una valoració positiva del nombre d’assistents i ja pensa en la pròxima edició de 2016
Cornellà tanca les portes de la fira més veterana del país, el Saló de la Immersió, pel qual han passat aquest cap de setmana fins a 14.000 persones. En el seu interior, un centenar d’expositors especialitzats en el sector han ofert el millor aparador de busseig, així com de les seves activitats subaquàtiques relacionades. Prova d’això és el centenar de baptismes d’immersió que s’han realitzat a menors d’entre 8 i 12 anys.

Per tot, l’organització fa un balanç positiu d’aquests tres dies de fira i ja pensa en l’organització de la següent edició. A diferència de l’any anterior, però, no s’han anunciat les dates oficials, tot i que és segur que Cornellà tornarà a ser la capital del submarinisme.

Enguany, els equips d’última generació, la recerca d’ofertes vacacionals amb el busseig com a activitat estrella i les demostracions en la piscina del recinte han tornat a ser el principal reclam dels seguidors d’un sector a l’auge: mou, actualment, a 7 milions de bussejadors a nivell mundial i entre 2’5 i 3 a Europa; dades que augmenten en un 5% cada any.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios