www.elllobregat.com

Una incidència deixa fora de servei el tram L'Hospitalet de Bellvitge - Avinguda Carrilet de la L1 del metro

Informació de Serveis

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
Una inundació de la zona de vies és la causa de l'aturada del servei entre les estacions de Bellvitge i el final de la línia a l'Hospital
Una incidència afecta des de les 6.54 hores d’avui dimarts, 10 de març, l’extrem sud de la línia 1 de metro, en què està fora de servei el tram Hospital de Bellvitge - Avinguda Carrilet, en terme de l'Hospitalet de Llobregat, a causa d'una presència d'aigua superior a l'habitual en la zona de vies entre les estacions de Bellvitge i Hospital de Bellvitge, que impedeix la circulació de trens.

El personal tècnic de Metro treballa en l'extracció de l'aigua mitjançant bombes auxiliars, a més de revisar la canalització fixa que condueix l'aigua cap al pou d'extracció situat a prop de l'estació de Bellvitge i que s'hauria pogut obstruir. Mentrestant s’ha establert un servei alternatiu amb autobusos.

Així, la línia 1 funciona normalment entre Avinguda Carrilet i Fondo. Entre Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet el trajecte es fa amb el servei especial d’autobusos, amb parada a l'estació intermèdia de Bellvitge.

La incidència s’està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, el web de TMB, xarxes socials, el centre d'informació TransMet i empleats situats a les estacions.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios