www.elllobregat.com
Òmnium obre la votació del 5è concurs web ‘La Llança de Sant Jordi’ per promoure el llibre en català
Ampliar

Òmnium obre la votació del 5è concurs web ‘La Llança de Sant Jordi’ per promoure el llibre en català

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h

Fins a 250 obres participen enguany en una nova edició d’aquest certamen que vol fomentar la lectura en català. Des d’avui i fins el 16 d’abril es poden fer les votacions a través del web de l’entitat

El concurs web ‘La Llança de Sant Jordi’, organitzat per l’entitat Òmnium, ha iniciat avui el període de votació de la millor obra en català. 250 publicacions, agrupades en tres categories –infantil i juvenil, no-ficció i ficció- participen en la que és la cinquena edició d’aquest certamen web que vol promoure el llibre en català. Així, des d’avui i fins el 16 d’abril, tothom pot votar a través de la web de l’entitat ‘Quin llibre regalaràs per Sant Jordi’. L’any passat es va arribar a la xifra de 5.000 votacions el que converteix aquesta iniciativa en un aparador digital de la literatura que catalana, promoguda per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, que permet a més saber les principals novetats editorials.

‘Amor prohibit’ de Coia Valls, ‘El mestre’ de Màrius Mollà, ‘Diari del Búnquer de Kevin Brooks, ‘Com si fos ahir’ de Teresa Muñoz són només alguns dels títols que apareixen a la llista total de llibres a escollir. Entre els participants del concurs es sortejaran 80 lots de tres novetats editorials, amb aquest fi de fomentar la lectura en català.

Els resultats es coneixeran el dia 20 d’abril, a la que serà la cinquena Festa de la Llança que s’organitzarà a les 20 hores del vespres a l’antiga Fàbrica Moritz de Barcelona. A més, de donar a conèixer els cinc llibres més votats, es sabran també les cinc millors cobertes, l’altre concurs que Òmnium promou per fer de la Festa de la Llança un espai de trobada del món literari i editorial català. Així, aquest acte serà el punt de partida de les diferents activitats que enguany l’entitat tornarà a organitzar en motiu de la Diada de Sant Jordi, com sempre, el 23 d’abril.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios