www.elllobregat.com
Dos lladres reincidents aixequen l’alarma al barri de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi
Ampliar

Dos lladres reincidents aixequen l’alarma al barri de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:41h
L’arrestat acumula una vintena d’antecedents policials, alguns amb la seva parella sentimental. En el que portem d’any, ha estat detingut en set ocasions per les diferents forces policials de la ciutat

Un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi, que respon a les inicials M. M. segons ha pogut saber El Llobregat, i la seva parella sentimental, han estat detinguts per múltiples delictes amb força. De fet, en total, acumula una vintena d’antecedents policials per delictes semblants, delictes que s’han intensificat al darrer mes de gener.

Tot i ser detinguts en set ocasions, en el que portem d’any, es posar el peu en llibertat i tornar a delinquir. Per aquest motiu, la Mesa de Coordinació Policial de Sant Boi va acordar posar en marxa un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, amb la participació dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local del municipi per eradicar aquesta situació.

La gran majoria dels robatoris s’han produït en un petit radi; en concret, al barri de la Ciutat Cooperativa, el que ha aixecat l’alarma dels veïns en general i dels comerciants de la zona, en particular. Tot i això, els diferents jutges d’instrucció de la ciutat de Sant Boi no consideren suficient com per aplicar presó preventiva als dos lladres, entenent que no es compleix cap dels tres requisits fonamentals: perill de fuga, possibilitat de dificultar la investigació o destruir proves i la situació d’alarma social.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios