www.elllobregat.com
Sant Boi inicia la nova Temporada d’Arts Escèniques amb l’òpera ‘El Barber de Sevilla’

Sant Boi inicia la nova Temporada d’Arts Escèniques amb l’òpera ‘El Barber de Sevilla’

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:41h
'Sense solta', Luciano Masciano, 'Idiota', 'Les princeses també es tiren pets', Sandaran Cello Quartet, 'Tirant Lo Blanc', el Mag Lari, 'El Crèdit' i 'Animals de Companyia' són alguns dels espectacles de la programació de febrer a juny.

‘El Barber de Sevilla’ inaugura la nova Temporada d’Arts Escèniques. La Cia Òpera Jove de Catalunya està a càrrec de l’adaptació de l’obra italiana. La representació tindrà lloc el diumenge 22 de febrer al Teatre de Can Massallera.

Una obra d’amor impossible entre un Compte i una jove orfe, on l’amistat del noble amb el seu barber serà clau per aconseguir apropar-se a la seva estimada. La música que acompanya aquesta comèdia -de l’italià Gioachino Rossini- serà interpretada, per primera vegada, per una orquestra de 40 músics, que acompanyaran la veu dels cantants; per fer de l’obra una experiència ben completa.

Aquesta òpera donarà peu a un extens repertori que des de febrer a juny omplirà l’escenari de Can Massallera amb diferents registres i espectacles. Un cop al mes, en excepció de febrer i juny, es representaran espectacles de màgia i de comèdia (pallassos...) dirigits a nens i a famílies. També es realitzaran concerts, com el de Lucas Masciano i Sandaran Cello Quartet, i obres de teatre, com Tirant Lo Blanc, Idiota, El Crèdit i Animals de Companyia.

Les entrades estaran disponibles tant online com a les taquilles de Can Massallera. S’ha habilitat, a més, un abonament de 50 euros per a veure ‘El Barber de Sevilla’, ‘Idiota’, ‘Tirant lo Blanc’, ‘El crèdit’ i ‘Animals de Companyia’.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios