www.elllobregat.com
L’Associació de Veïns de Vista Alegre de Castelldefels aposten pel canvi generacional

L’Associació de Veïns de Vista Alegre de Castelldefels aposten pel canvi generacional

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:42h
L’entitat veïnal aprova per unanimitat els comptes i la gestió de l’anterior direcció, però la canvia completament per emprendre els nous reptes
L’Associació de Veïns de Vista Alegre de Castelldefels fa un punt i a part. Així ho ha confirmat aquest cap de setmana a la seva assemblea general que va reunir a una cinquantena de socis i sòcies que es van haver d’apinyar al local de l’entitat. Era un dia important. I és que l’organització veïnal ha decidit apostar pel canvi generacional a la direcció de la Junta. El plenari va debatre la renovació dels membres i, per una àmplia majoria de vots, es va aprovar donar pas a una nova generació de veïns i veïnes per afrontar els reptes de futur del barri.

La decisió no és, ni molt menys, un càstig per a l’anterior direcció de l’associació. Simplement una voluntat de canvi. De fet, abans d’aquesta votació, el plenari va aprovar per unanimitat els comptes i la gestió de l’anterior equip directiu de Vista Alegre.

Segons l’associació, “és moment de donar pas a una nova generació de veïns i veïnes, compromesos amb el barro, i disposats a tirar endavant un ambiciós programa de treball, que ajudi a millorar Vista Alegre i fer-ne un barri inclusiu i acollidor del que tothom se’n pugui sentir part”. Entre aquests objectius de futur, l’Associació de Veïns de Vista Alegre vol fomentar i animar a una major participació de la ciutadania en els afers veïnals, renovar la imatge corporativa de l’associació i redefinir la festa popular de Vista Alegre, obrint-ne l’organització a d’altres col•lectius i, així, a la diversitat.

D’altra banda, el Pla de Barris serà un dels pilars fonamentals que l’entitat treballarà intensament per tal de “recuperar els objectius inicials escoltant i respectant l’opinió del barri”. En aquest sentit, l’Assemblea de l’entitat i la nova Junta s’han mostrat contraris a la ubicació del III CAP de Castelldefels a l’antiga escola ‘Vista Alegre’. Defensen que no respon a cap necessitat del veïnat i que, d’altra banda, impossibilita que aquests terrenys reverteixin en benefici del barri.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios