www.elllobregat.com
L’Escola Municipal de Música de L'Hospitalet celebra els 10 anys
Ampliar

L’Escola Municipal de Música de L'Hospitalet celebra els 10 anys

viernes 20 de marzo de 2015, 11:26h

La celebració coincideix amb la recent inauguració de la nova seu del centre a Gornal.

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet celebra el seu 10è aniversari amb tot un repertori de concerts i representacions, interpretades per alumnes del centre. L’acte tindrà lloc avui 20 de març a les 17.30h i estarà presidit per l’alcaldessa, Núria Marín, i el tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Lluís Esteve. Aquest consistirà en quatre concerts breus de l’orquestra simfònica, l’orquestra de ministrils, el combo de jazz manouche i la big band, cadascun en un espai del centre.

L’aniversari arriba poc després de la inauguració de la nova seu -posada en marxa el passat octubre-, que es troba instal·lada a l’antic edifici de l’escola Pla de Llobregat a Gornal. La nova escola ha estat remodelada per tal d’adequar-se a la seva nova funció com a centre musical i artístic – amb un cost de més de 800.000 euros- , que ara disposa de 30 aules i un petit auditori.

Tot i la centralització es continuaran oferint classes descentralitzades en algunes escoles als nens i nenes de 4 a 7 anys. A part de les classes extraescolars, l’escola també ofereix formació dins de l’horari escolar a cinc centres de la ciutat.

Una de les avantatges de la nova localització de la seu son les seves bones comunicacions en transport públic, que connecten el centre amb la resta de la ciutat amb autobusos i ferrocarril.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios