www.elllobregat.com
La Molina serà la seu de la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els Campionats d’España de SBX.
Ampliar

La Molina serà la seu de la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els Campionats d’España de SBX.

viernes 20 de marzo de 2015, 11:37h

La Vall de Núria, Ski Pallars Espot i Port Ainé també realitzaran durant el cap de setmana del 21-22 de març diferents probes i activitats, tant per adults com pels més petits.

El Grup FGC (Ferrocarrils de Catalunya) ha presentat l’agenda de les diferents estacions de muntanya: La Molina, la Vall de Núria, Ski Pallars Espot i Port Ainé, que enguany acolliran un ampli ventall de competicions i activitats que s’allargaran fins el diumenge 22 de març.

La Molina serà la seu de dos competicions: la Copa del Món de Snowboard Cross FIS (20 i 21 de març) i els Campionats d’España de SBX (22 de març), marques que tindran rellevant importància ja que puntuaran per la Copa España combinada de Snowboard. La Copa del Món reunirà als millors corredors del món, poc després d’organizar-se la penúltima proba del circuit, el 14 de març a Veysonnaz (Suïssa). D’altra banda, en els campionats de SBX comptarà amb l’actual líder, Lucas Eguibar, i els dos riders de la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), Regino Hernández i Laro Herrero.

En la mateixa línia, La Vall de Núria acollirà el dissabte 21 de març La Molina- Valter (Skimarathon). La carrera enllaça amb esquís tres de les estacions més importants La Molina, la Vall de Núria i Vallter 2000. El mateix dia també es realitzarà a l’estació una excursió amb màquines llevaneus amb l’objectiu de veure les estrelles coincidint amb nit de lluna plena. El diumenge 22 de març, en canvi, es fa un gir per celebrar el “supercapdesetmana” pensat específicament pels més petits.

Ski Pallars Espot i Port Ainé s’encarregaran de les probes socials d’esquí CEPS(Club Esquí Pobla Segur) i CEVC (Club Esquí Vall Cardós), que tindran lloc dissabte i diumenge respectivament. Ambdues activitats estaran obertes als socis qui ja tenen les inscripcions obertes. Els premis es concediran el 28 de març al Poliesportiu de La Pobla.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios