www.elllobregat.com

AEBALL reforça el compromís per l’ocupació de persones majors de 45 anys amb un innovador projecte

viernes 20 de marzo de 2015, 19:55h
Trenta persones, a l'atur i majors de 45 anys, s'entrevistaran amb responsables de RRHH després de tot un procés de formació
Millorar l’ocupabilitat a persones de més de 45 anys. Aquest és l’objectiu principal de la patronal AEBALL que, a través de l’Àrea de Recursos Humans, Treball i Formació i amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, organitzarà el proper 25 de març un Networking d’Ocupació, on diferents responsables de RRHH d’empreses del territori podran conèixer i entrevistar als candidats participants del projecte.

Un projecte innovador on 30 persones que es troben en situació d’atur, majors de 45 anys i, per tant, amb una àmplia experiència laboral, han participat en un procés de formació per a millorar les seves competències davant la recerca d’ocupació. Així han rebut cursos en habilitats i comunicació, sessions de coach, assessorament per a la certificació de la seva experiència professional i eines per facilitar la seva recerca de feina.

Els participants tenen en comú que són perfils sèniors però de diferents sectors: logística, administració, comercial, disseny, manteniment són alguns exemples. En qualsevol cas, tots participaran la pròxima setmana en aquest networking per posar punt i final del projecte on s’entrevistaran amb responsables de RRHH, els quals podran conèixer als candidats. D’aquesta manera, s’espera que el que és el punt i final del projecte d’AEBALL sigui el punt de partida d’una nova feina per aquestes persones, ara a l’atur, tot i l’experiència laboral acumulada, sent un dels col•lectius que més han patit la crisis.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios