www.elllobregat.com
Castelldefels es reforça com referent en turisme de sol i platja
Ampliar

Castelldefels es reforça com referent en turisme de sol i platja

lunes 23 de marzo de 2015, 12:26h
La platja de la ciutat del sud de la comarca obté la certificació ISO 9001.

La empresa TÜV Rheiland España ha concedit a la Platja del municipi de Castelldefels la certificació ISO 900, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament de la mateixa ciutat. El lliurament ha comptat amb la presència de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor de Governació i Via Pública, David Solé; Gonzalo de Castro i Enric Nebot, director general i director comercial, respectivament, de TÜV Rheinland Espanya.

El director general de TÜV Rheinland Espanya, Gonzalo de Castro, ha posat en relleu que “la norma que nosaltres hem auditat com a entitat externa independent té caràcter internacional i reconeix la gestió de la qualitat d'unes platges que tots gaudim". I ha agraït el fet que " una administració pública com l'Ajuntament de Castelldefels doni suport aquests processos de qualitat en els seus serveis".

;L’alcalde del partit popular, Manuel Reyes, ha declarat ;que "tenir aquesta certificació ens fa referents a nivell internacional i marca un full de ruta a seguir en el futur". Ho ha dit en relació al fet que: "cada any visiten la platja de Castelldefels més d'1 milió de persones i el poder oferir-los un producte de qualitat és fonamental per a nosaltres perquè la nostra economia es nodreix de la indústria turística ".

;Seguint la línia de l’alcalde, el regidor de Governació i Via Pública, David Solé, ha afirmat que gràcies a aquesta nova certificació "avui es culmina un procés polític i tècnic en el qual molts tècnics municipals han treballat de manera molt intensa". Així mateix, Solé qualifica els fets “d’un avanç important pel que fa a la qualitat de serveis que s'està donant a tots els ciutadans de Castelldefels i també a les persones que visiten les nostres platges".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios