www.elllobregat.com
El pont del Pratenc realitza les proves de càrrega | Quim Torrent
Ampliar
El pont del Pratenc realitza les proves de càrrega | Quim Torrent

El pont del Pratenc, a punt per la seva obertura

Imatges de Quim Torrent

miércoles 25 de marzo de 2015, 09:15h
La Generalitat ja ha realitzat les proves de càrrega d’aquesta infraestructura que connectarà la ciutat de El Prat amb la ZAL i el polígon Pratenc
És una infraestructura menor en comparació amb les que es realitzen en aquesta zona sud de la comarca, però també important, sobretot, pel que fa la mobilitat dels ciutadans pratencs que treballen en aquests polígons. A l’abril s’obrirà definitivament al trànsit el pont del Pratenc que connectarà la ciutat de El Prat amb la Zona d’Activitats Logístiques del Port (ZAL) i el polígon Pratenc. En concret, el pont de més de 300 metres permetrà accedir directament a la zona industrial des de l’Avinguda Onze de Setembre, una de les principals arteries vials de El Prat, sense necessitat de passar pels voltants de Mercabarna i per tota la zona de semàfors, el que descongestionarà, d’altra banda, aquesta zona.

La confirmació ha arribat després de les recents proves de càrrega que s’han realitzat sobre la infraestructura, a càrrec de la Generalitat, la qual va iniciar les obres a l’any 2009 però que les va haver d’aturar en més d’un cop per falta de manteniment. De fet, l’obertura del pont arriba amb dos anys de retard.

En qualsevol cas, el nou pont del Pratenc -zona industrial on estan ubicades empreses com Leche Pascual, Decathlon, Titanlux, Pasapesca, entre molts altres, i on treballa bona part de la ciutadania pratenca- millorarà així la seva mobilitat. De fet, l’Ajuntament de El Prat ja ha habilitat els accessos tant a peu com en bicicleta, amb un nou carril bici que permetrà als treballadors anar també amb aquest mitjà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios