www.elllobregat.com
Minut de silenci davant la companyia Bayer a Sant Joan Despí
Ampliar
Minut de silenci davant la companyia Bayer a Sant Joan Despí

Un home alemany veí de Collbató i una mestra de Sant Joan Despí, entre les víctimes de l’A320

jueves 26 de marzo de 2015, 13:26h
Entre el centenar i mig de víctimes es trobaven també dues persones que treballaven a la Fira de Barcelona i que viatjaven per seguir la Fira Alimentària Anuga 2015 de Colònia.

Pràcticament totes les administracions han decretat tres dies de dol, anul·lant qualsevol acte d’agenda, en respecte a les 150 víctimes que volaven a l’avió de Germanwings direcció Düsseldorf. Entre aquestes administracions es troben l’Ajuntament de Collbató i el de Sant Joan Despí, d’on eren dues de les víctimes de l’accident.

Segons ha publicat Agència EFE, un home que respon a les inicials R. S, d’origen alemany i veí de la localitat, viatjava a Alemanya per motius de treball. Veí de Collbató, treballava en una empresa d’automoció al municipi de Sant Esteve Sesrovires. Estava casat, amb un fill de curta edat, i la seva dona estava embarassada del segon.

D’altra banda, a Sant Joan Despí es va organitzar també un minut de silenci en respecte a les víctimes i, en concret, per un treballador de la farmacèutica Bayer –amb seu a la ciutat del Baix- i una mestra d’una escola de primària de Sant Joan Despí que també vivia a la localitat, dona, a més, d’un altre empleat de Bayer. Per aquest motiu, l’alcalde, Antoni Poveda, i altres regidors es van voler apropar a l’empresa alemanya per donar el seu suport a tota la plantilla.

El Govern espanyol ha xifrat en 51 persones les víctimes nacionals; entre elles, molts catalans que viatjaven per assumptes laborals. És el cas de dues persones més de la Fira de Barcelona que van perdre la vida en aquest avió quan es desplaçaven a la Fira alimentària Anuga 2015 que es celebrava a Colònia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios