www.elllobregat.com
La Chicken Run de La Molina, aperitiu d’estiu
Ampliar

La Chicken Run de La Molina, aperitiu d’estiu

lunes 30 de marzo de 2015, 17:55h

L’organització de la primera Chicken Run tanca amb 162 participants

Que les estacions del Grup FGC no són només unes estacions d’hivern són una realitat que ja vingut explicant a El Llobregat. L’àmplia oferta estival guanya cada cop més pes i, enguany, quan encara no s’ha acabat la temporada d’esquí ja es pot dir que s’ha iniciat la campanya d’estiu amb èxit. Com a mínim ha estat un gran aperitiu del que es veurà a partir de juny. La Molina va acollir aquest cap de setmana la primera Chicken Run, una competició de BTT per damunt la neu. El circuit de Boardercross, a la zona dels Alabaus, on s’han celebrat els Campionats del Món IPC i les finals de la Copa del Món FIS de Boardercross, va ser l’escenari d’aquesta proba que va comptar amb 162 participants. Tots van mostrar les seves habilitats damunt d’aquest circuit, envoltats de molt bon ambient i diversió que van convertir la cita en una jornada festiva pels assistents.

La competició va consistir en una primera baixada individual per desprès començar per les rondes classificatòries en grups de 10. Els guanyador d’aquesta primera edició va ser Martí Payàs Fonts, seguit de Luís Viscaldi i Mariano Cisterna. En categoria femenina el premi va ser per Gemma Corbera, una de les primeres noies en fer un backflip en terra. També van tenir premis especials, el pitjor temps, que va ser per Cristobal Ruiz i Marc Casals a la millor disfressa.

Després de la competició, els participants van poder recuperar les forces amb una butifarrada a la terrassa de la cafeteria-restaurant dels Alabaus, per seguidament fer l’entrega de premis i sorteig de regals de la mà dels Germans Lacondeguy i Redbull.

Així La Molina, preveu obrir la seva temporada d’estiu amb el Bikepark i Telecabina, el primer cap de setmana de Juny (6-7), i ho celebrarà amb el The Fest by Lacondeguy, a on tornarem a gaudir de la millor competició i riders, juntament amb els germans Lacondeguy i Redbull.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios