www.elllobregat.com
Sant Esteve Sesrovires serà l’epicentre logístic de Decathlon per Catalunya i Comunitat Valenciana
Ampliar

Sant Esteve Sesrovires serà l’epicentre logístic de Decathlon per Catalunya i Comunitat Valenciana

martes 31 de marzo de 2015, 09:47h
La companyia francesa unificarà al municipi baixllobregatí els seus dos centres de distribució regional que actualment té a Martorell i a Vilafranca del Penedès
La reconeguda empresa de productes i roba esportiva Decathlon reforça el seu compromís amb el Baix Llobregat. Al magatzem intercontinental que la companyia francesa té a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) a El Prat de Llobregat, es sumarà el nou centre logístic regional per Catalunya i Comunitat Valenciana que Decathlon ubicarà a Sant Esteve Sesrovires. Després de l’acord tancat amb Goodman, líder mundial en propietat, gestió i desenvolupament d’inversió en el sector immobiliari industrial, Decathlon unificarà els dos centres que actualment té a Martorell i Vilafranca del Penedès en un sol nexe logístic de grans dimensions; en concret, fins a 40.000 metres quadrats de superfície que ocuparan el nou polígon Can Margarit de Sant Esteve. De fet, l’acord representa el major desenvolupament de la companyia en els darrers sis anys, precisament, des de la seva arribada a la ZAL.

Decathlon va posar ahir la primera pedra en un acte que dona el tret de sortida a unes obres que, es calcula, duraran poc mes d’un any. “La construcció d’aquest nou centre logístic ens ajudarà a centralitzar en un únic espai la distribució per a Catalunya i Comunitat Valenciana, el que ens ajudarà a fer l’esport més accessible a un major número de persones que, sens dubte, és la nostra raó de ser”, ha dit el director de logística de Decathlon Espanya, Víctor Rovira. Pel que fa el municipi, el fitxatge de la companyia francesa situa a Can Margarit com a atractiu industrial i, per tant, reforça a Sant Esteve Sesrovires en aquest sentit: “Can Margarit es troba en una posició estratègica entre els corredors del Mediterrani i de l’Ebre, i ofereix un gran potencial. [...] Des del govern municipal treballem activament perquè les administracions competents executin les infraestructures necessàries per donar resposta a la competitivitat d’un sector amb gran futur”, ha explicat l’alcalde del municipi, Enric Carbonell.

Amb aquest nou magatzem, d’11 metres d’alçada i on s’inclouen 2.000 metres quadrats per oficines i altres espais complementaris, Decathlon reforça el seu mercat a Espanya que representa el segon més important de la companyia a tot el món. Un context, on per la seva localització, el Baix Llobregat representa la seva porta d’entrada a nivell nacional.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios