www.elllobregat.com

La platja de Castelldefels apunta a convertir-se en Smart Beach

martes 31 de marzo de 2015, 11:41h
L’Associació d’Adjudicataris de Serveis de Platja de Castelldefels (AASPC) ha elaborat un pla bàsic per a la platja de Castelldefels que té com a objectiu impulsar l’eficiència en les seves àrees claus a través de la tecnologia i la hiperconnectivitat.

L’Associació d’Adjudicataris de Serveis de Platja de Castelldefels (AASPC) ha donat el tret de sortida del projecte de conversió de la platja de Castelldefels en una ‘smart beach’ de referència. Aquesta terminologia ve del concepte ‘Smart City’, i planteja una platja “intel·ligent” que combini qualitat amb medi ambient a través de noves tecnologies.

Segons comenta en Raúl Vidal, president de l’AASPC, “la iniciativa neix amb la voluntat de situar la platja de Castelldefels com a referent d’ ‘Smart Beach’“. El primer pas de l’Associació ha estat la formulació d’un pla bàsic per promoure l’estalvi energètic, la gestió i qualitat de l’aigua, la freqüència del transport públic i la implantació d’aplicacions per a telèfons mòbils, que informin del temps, el mar, la seguretat, el transport i els serveis.

“Des de les guinguetes hem fet en els últims anys una labor prou important de revitalització de la platja i, en conseqüència, de l’economia general del poble. Però per a situar a Castelldefels en un lloc de privilegi en l’àmbit del turisme de qualitat, amb tota la generació de llocs de treball que això comportaria, hem de dur a terme un nou esforç que ens permeti d’assolir els estàndards d’innovació i sostenibilitat que el client actual ja demanda, i que cada cop exigirà més”, comenta Raúl Vidal. Per a fer-ho l’associació de guinguetes de Castelldefels aposten per la innovació i la sostenibilitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios