www.elllobregat.com
Gavà fitxa a l’empresa japonesa Amada que invertirà un milió d’euros en una nova planta
Ampliar

Gavà fitxa a l’empresa japonesa Amada que invertirà un milió d’euros en una nova planta

jueves 09 de abril de 2015, 12:22h
L’arribada del grup Amada, un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl•lica per a la indústria, permetrà crear 15 llocs de treball en tres anys
La ciutat reforça la seva zona industrial amb el fitxatge d’una nova empresa. La multinacional japonesa Amada invertirà un milió d’euros en una nova planta a la ciutat que permetrà generar 15 llocs de treball en tres anys. Prova de la importància d’aquesta companyia és que el secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, va inaugurar recentment la nova seu de la multinacional japonesa, des d’on donarà servei comercial i tècnic als clients de la península Ibèrica. “La inauguració de la nova seu corporativa d'Amada representa per a nosaltres una ratificació de l'aposta de l'empresa per Catalunya i de la seva confiança en el nostre país", va dir Gibert a Gavà. “En un món globalitzat, aquesta confiança és molt important ja que ratifica l'aposta del govern de la Generalitat per tornar a dotar a la indústria del pes que li pertoca i que mai hauria d'haver perdut”.

D’aquesta manera, el Grup Amada -és un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl•lica destinada a la indústria de l’automòbil, les infraestructures o els electrodomèstics, entre d’altres- traslladarà la seva planta de Cornellà a Gavà, això sí, amb una planta més àmplia que l’anterior. De fet, l’empresa passarà a donar feina de 35 a 50 treballadors.

La filial de Gavà dependrà directament de la central europea que el grup té al Regne Unit. En total, la companyia té fins a 80 plantes com les de Gava a 70 països del món, a les quals treballen 6.500 persones.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios