www.elllobregat.com

L'Hospitalet repeteix amb la segona Olimpiada del Rap

jueves 09 de abril de 2015, 18:41h
Els sis finalistes han estat elegits entre els 40 joves que han participat a la preselecció a través d’un canal de Youtube
Dissabte es farà la segona edició de l’Olimpíada del Rap de L’Hospitalet, una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Esports i Joventut i ChanChan Management. L’objectiu de la convocatòria és promoure la cultura urbana i servir de plataforma per a la promoció de nous MC (master of ceremonies) i artistes del rap. La primera convocatòria es va fer l’any passat i la va guanyar MC Bastardo, que aquest any forma part del jurat.

L’Olimpíada del Rap es farà amb un format de competició en la qual els finalistes hauran de superar diferents proves relacionades amb la composició, la interpretació i la improvisació per trobar l’MC més complet, que serà el guanyador del torneig.

El torneig estableix un paral·lelisme amb les competicions olímpiques i valorarà també la superació, l’esforç, l’esportivitat i la companyonia, entre d’altres. Hi haurà un pòdium i es lliuraran medalles.

Els finalistes es van triar entre els 40 candidats de tot l’Estat que, del 3 al 23 de febrer, van enviar el seu vídeo a l’organització. Cinc dels participants (Aniba, El Puto Moko, Jaso, Mr. Ego i Peke) han estat triats pel jurat i l’organització, mentre que el sisè (Franzerro) és el candidat que va rebre més likes a través del perfil de Facebook de l’organització.

Els sis candidats s’enfrontaran a la final el proper dissabte, 11 d’abril, a les 19 hores, al local Salamandra (avinguda del Carrilet, 301).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios