www.elllobregat.com
L'Associació de Gastronomia i Turisme reedita La FiraTapa Carxofa Prat

L'Associació de Gastronomia i Turisme reedita La FiraTapa Carxofa Prat

lunes 13 de abril de 2015, 12:06h

La Fira tindrà lloc el proper 18 i 19 d'abril i barrejeran la gastronomia amb música, tradició i espectacles infantils.

L'Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), junt amb el patrocini d’Estrella Damm, organitzen la FiraTapa Carxofa Prat que tindrà lloc el proper cap de setmana -els dies 18 i 19 d'abril- a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat. La fira es planteja com una oportunitat de donar a conèixer, i a tastar, el producte estrella dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat, la carxofa.

Un Durum de Carxofa Prat, una burger de millfulles de Carxofa, un Taco de Cochinita o un Strudel de Carxofa. Aquestes són algunes de les possibilitats gastronòmiques que els tretze restauradors del municipi que hi participen oferiran. Aquest esdeveniment anirà inclòs en marc de la campanya “Ara és temps de Carxofa Prat”, iniciada el passat 5 de març, que té com a padrí a Carme Ruscalleda.

La festa gastronòmica també inclourà música durant tot el cap de setmana, Castellers (dissabte 18, a les 12h), un Mercat de Pagès on es trobaran productes del Parc Agrari (diumenge 19 al matí) i un espectacle infantil de caire solidari (dissabte 18 al matí) de la mà de la companyia Deparranda que estarà relacionat amb l’alimentació. A més la batucada dels Krestatum actuarà diumenge a les 12h a la Plaça Blanes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios