www.elllobregat.com
Augmenta l’ocupació en els Trens Turístics de FGC
Ampliar

Augmenta l’ocupació en els Trens Turístics de FGC

martes 14 de abril de 2015, 10:34h

Durant Setmana Santa els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han obtingut xifres superiors a les de l’any anterior, durant el mateix període.

Els Ferrocarrils de la Generalitat han registrat un augment en l’ocupació dels trens turístics durant aquesta Setmana Santa, els trens han registrat un volum total de visitants de 44.868. El bon temps ha promogut el turisme local, que ha tingut tendència d’anar tant a mar com a muntanya. Aquest impuls ha permès al Cremallera de Vall de Núria (Ribes – Queralbs – Núria) registrar el major increment, respecte l’any anterior, que ha estat del 36,47%.

El Tren dels Llacs (Lleida – La Pobla de Segur) ha aconseguit un augment del 24%, després d’haver ampliat la seva oferta un 25% gràcies a la recent incorporació d’un cinquè cotxe. L’altre tren que ha patit un increment similar ha estat el Tren del Ciment (Pobla de Lillet – Castellar de N’Hug) que ha sumat un 21% de visitants. .

Montserrat també ha estat un destí popular durant aquests set dies. El Cremallera i el Funicular de Montserrat també han crescut en nombre tot i que aquest creixement ha estat menor. El Cremallera ha augmentat un 5,36% que equival a 17.476 visitants, xifres bastant semblants en el cas del Funicular de Montserrat que ha registrat una ocupació del 5,35% que correspon a 14.582 visitants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios