www.elllobregat.com
Cornellà aposta pels espais Verds
Ampliar

Cornellà aposta pels espais Verds

martes 21 de abril de 2015, 11:15h

El projecte Cornellà Natura busca la transformació del municipi cap a una ciutat verda, des de la voluntat de millora de l’espai públic i la cohesió de la ciutat mitjançant eixos verds.

En un moment en què les ciutats viuen una imparable expansió urbanística, Cornellà aposta per la preserva i promoció dels espais verds. L’Ajuntament ha posat en marxa un projecte, anomenat Cornellà Natura, que va inclòs en el programa Construint Censos i suposarà la habilitació de diversos anells de vegetació al voltant i a l’interior de la ciutat, per fer l’espai més habitable i sostenible.

Actualment, el municipi compta amb tres importants zones verdes. Una primera que inclou diferents parcs, com el de Can Mercader, Rosa Sensat i de la Infanta; el riu Llobregat i el seu passeig; i les zones enjardinades de places i diferents indrets de la ciutat. Aquesta iniciativa té com a objectiu aconseguir interconnectar tots els espais, essent així un pla per aprofundir en la cohesió de la ciutat mitjançant eixos verds.

Cornellà Natura funciona seguint un sistema de participació ciutadana sobre els temes de redisseny i millora de l’espai públic, per tal de fer-ne un projecte on col·laborin colze amb colze el consistori i la ciutadania. De fet, durant les properes setmanes es presentarà el projecte a diverses entitats i associacions dels diferents barris de la ciutat. Dilluns, 20 d'abril a les 19.30h la presentació anirà dirigida al Viver d'Empreses (C/Joan Fernández n.3) i el dimarts, 21 d'abril a la mateixa hora tindrà lloc una segona presentació pública a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios