www.elllobregat.com
L'AGT es torna a superar a la darrera festa de la Carxofa Prat amb quasi 10.000 tapes venudes en un cap de setmana (Foto: Imanol Crespo )
Ampliar
L'AGT es torna a superar a la darrera festa de la Carxofa Prat amb quasi 10.000 tapes venudes en un cap de setmana (Foto: Imanol Crespo )

Gastrogavà torna a la Fira d’Espàrrecs de Gavà

martes 21 de abril de 2015, 12:16h

L’espai gastronòmic s’ubicarà en una carpa amb zona de terrassa, que disposarà de 10 espais de degustació i oferirà servei de bar

La 62a Fira d’Espàrrecs de Gavà obrirà una nova edició entre el 24 i el 26 d’abril, aquesta veterana mostra anirà acompanyada del Gastrogavà que, a diferència és principiant, celebra enguany la seva 2a edició. Les activitats -organitzades per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de Gavà, amb la col·laboració de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)- tindran lloc a plaça de Jaume Balmes.

Restauradors gavanencs, un total de 13, oferiran degustacions elaborades amb productes de la comarca com els espàrrecs de Gavà i altres productes de l’Horta gavanenca, però també del Parc Agrari del Baix Llobregat. Les tapes seran bescanviables per tiquets que la mateixa fira vendrà a través de dues ofertes: 10 euros (4 tapes + 2 cerveses) o bé de 3 euros(1 tapa + 1 cervesa).

La gran novetat d’aquest any és la inauguració de ‘Cocktails & Cakes’, el que es presenta com una barreja de rebosteria creativa, bona música i cocktails, que funcionarà independentment dels tiquets de la fira.

L’èxit de les anteriors edicions ha fet d’aquest projecte gastronòmic un punt de referència comarcal, que promou el comerç restaurador de la pròpia ciutat i el producte local. Per aquest motiu, s’han impulsat diferents iniciatives per involucrar a la ciutadania com el Tapaport –un concurs on es triarà la millor tapa- i el sorteig d'un àpat per a 2 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios