www.elllobregat.com

Nou impuls al quart cinturó i a la variant de Vallirana

Foment ha reactivat les obres d’actuació del que serà el quart cinturó de Barcelona en els seu tram entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls. Ho ha fet gràcies a una nova partida econòmica de 78 milions d’euros que s’invertiran des d’aquest any i fins el 2018.
D’aquesta manera, aquest projecte que es va començar a estudiar a 1995 donarà un pas mes en el seu desenvolupament que, de moment, s’està donant de manera modesta. I és que de 47 quilòmetres que estan previstos només hi ha actualmente sis en funcionament. Un tram al Baix Llobregat que uneix els municipis de Olesa i Abrera i, després, un altre tram al Vallés Occidental, entre Viladecavalls i Terrassa.

Així, doncs, de cumplir els plaços, el quart cinturó -gran reclam de la Generalitat per comunicar tota aquesta zona del Baix Llobregat i les comarques del Vallès- unirà a 2018 Olesa amb Terrassa.

Per la seva part, deu anys després de començar a construir la variant a la carretera N-340 a l’alçada de Vallirana, la infraestructura veu el final del túnel després de diverses interrupcions; la última, l’any 2011. El Ministeri de Foment ja ha reprès les obres de construcció d’aquesta variant que ha d’assegurar la descongestió del trànsit al centre i als accessos del municipi, en principi, segons va assegurar el secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño, “fins a la seva finalització”. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios