www.elllobregat.com
Turistren reforça l’oferta lúdica i turística d’FGC

Turistren reforça l’oferta lúdica i turística d’FGC

martes 21 de abril de 2015, 21:05h
La nova marca potencia l’oferta de lleure de la xarxa de FGC i dóna a conèixer les opcions turístiques que ofereix el viatge amb tren. Els bitllets combinats apropen a l’usuari una variada oferta per visitar museus, espais arquitectònics d’un gran valor històric i espais de lleure.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat aquest mes Turistren, el nou projecte que ha posat en marxa per apropar als viatgers els punts d’interès turístic i cultural que es poden visitar amb les línies de Ferrocarrils mitjançant la promoció de diferents bitllets combinats.

Amb aquesta iniciativa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aposta per donar valor al factor lúdic i a les possibilitats turístiques del tren, atraient nous sectors de públic i estenent la finalitat del viatge en tren més enllà del seu ús diari per motius professionals o escolars.

Turistren forma part del pla estratègic comercial que està duent a terme FGC amb entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència, establint convenis i acords per tal de crear vincles per potenciar les accions informatives i de difusió i la promoció de bitllets combinats, en una operació win win on totes les parts implicades poden obtenir aspectes beneficiosos.

Amb aquest producte FGC engloba sota la marca Turistren els diferents recursos per tal d’atreure una nova demanda de clients amb nous bitllets combinats (viatge + visita) i facilitar l’accés a llocs on no sempre es compta amb transport públic; establir acords institucionals per facilitar tarifes atractives i descomptes; establir acords amb operadors de bus per tal de facilitar l’accés al centres d’interès; i contemplar tarifes especials per a grups escolars i centres d’ensenyament.

L’oferta associada a Turistren, que s’anirà ampliant, inclou actualment bitllets per visitar: museus com el Cosmocaixa de Barcelona, el de la Tècnica de Manresa, el Museu de la Pell i el Museu del Traginer d’Igualada, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i el Castell-Cartoixa de Vallparadís a Terrassa, el Museu Molí Paperer de Capellades, els museus de l’Enrajolada i el Vicenç Ros de Martorell, o l’Institut de Paleontologia de Catalunya de Sabadell; espais arquitectònics i d’un gran valor històric com La Pedrera, la Colònia Güell, la Torre Bellesguard, el cementiri Nou d’Igualada, el Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, el Parc Prehistòric - Abric Romaní de Capellades, el conjunt monumental de la Seu d’Ègara o les cases d’estil modernista Masia Freixa i Casa Alegre de Sagrera a Terrassa; i espais de lleure com Catalunya en Miniatura, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) a Masquefa o la Granja Escola l’Alzina de Terrassa.

A més d’aquests packs combinats, Turistren també ofereix als usuaris d’FGC diferents propostes per arribar fàcilment amb el tren com el Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, el Mercat de Pagès a Sant Vicenç dels Horts, el Castell de Claramunt, el castell de Gelida, el Parc Natural de Collserola o el Mercantic de Sant Cugat.

L’oferta turística i de lleure d’FGC es completa amb les activitats de la divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC que gestiona les destinacions turístiques d’alta muntanya La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé, a més del Cremallera i funiculars de Montserrat, el Cremallera de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs.

Els bitllets de Turistren es poden adquirir a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació de Ferrocarrils. A més, tota l’oferta de bitllets combinats es pot consultar amb detall al web www.turistren.cat i a l’aplicació per a mòbils d’FGC.


Campanya informativa Turistren
Per a donar a conèixer aquesta iniciativa, que compta amb el suport de Turisme de Catalunya, FGC ha dissenyat una campanya de comunicació amb l’eslògan “On em portes avui?” i centrada en potenciar el factor lúdic i turístic del tren, per tal de gaudir del temps de lleure allà on et pot portar el tren.

Els protagonistes de la campanya són personal que treballa a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i els seus familiars. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya difondrà aquesta campanya mitjançant els seus comptes corporatius de Twitter i Facebook i a través dels diferents elements comunicatius a les seves instal•lacions, entre d’altres. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios