www.elllobregat.com

El barri de les Guardioles és a punt de néixer

martes 21 de abril de 2015, 23:02h
Molins de Rei preveu la urbanització de l’últim sector que queda per desenvolupar a la ciutat, les obres del nou barri de Les Guardioles s’iniciaran entre abril i maig.
El projecte, llarg i tediós, no estarà acabat abans de set anys quan s’hauran aplicat les modificacions pertinents, que suposaran la urbanització de pràcticament 130.000 m2, el 41% dels quals seran zona verda i el 20% equipaments.

Les Guardioles acollirà 680 habitatges, que tindran com a objectiu facilitar-ne l’accés a tota la població, motiu pel qual en la seva majoria -més de la meitat- els pisos seran destinats a la protecció oficial o de preu protegit. El barri també acollirà un espai de zona verda (d’un 41%) i per a equipaments (un 20%). A més s’hi aplicaran millores de mobilitat entre els barris i el parc de Collserola a la vila.

Algunes de les modificacions més importants seran: la construcció de 6 vials nous, fer un pas per sota de les vies de tren i habilitar voreres i nous espais urbans. Entre els veïns dels barris implicats s’ha acordat crear una comissió mixta de seguiment per mantenir-los informats i solucionar qualsevol incidència o molèstia que es pugui generar durant les obres. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios