www.elllobregat.com
L’equip dels Bombers de la Regió d’Emergències (RE) Metropolitana Sud es posiciona com el millor en rescats d’accidents de trànsit
Ampliar

L’equip dels Bombers de la Regió d’Emergències (RE) Metropolitana Sud es posiciona com el millor en rescats d’accidents de trànsit

miércoles 22 de abril de 2015, 12:22h

Els Bombers de Terrassa i els de Lleida es troben en segona i tercera posició, respectivament

L’equip dels Bombers de la Regió d’Emergències (RE) Metropolitana Sud ha estat campió al XI Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat. El pòdium ha estat compartit amb l’equip de Terrassa i l’equip dels Bombers de Lleida, com a segon i tercer en la classificació, respectivament. Enguany, el certamen català s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

La RE Metropolitana Sud ha estat també proclamada com a millor equip tècnic, i el seu equip sanitari ha estat el millor valorat. A més, s’han concedit premis al millor comandament, on s’ha classificat en primera posició l’equip d’Olot, l’equip de la RE Metropolitana Sud en segona, i l’equip de Lleida en tercera.

Tots tres equips, tindran la oportunitat de presentar-se al ‘X Encuentro Nacional de Rescates en Accidentes de Tráfico’, que es farà a Barreiro (Portugal) el proper mes de juny.

Els Bombers de Barcelona

L’ISPC també ha acollit, paral·lelament, el 7è Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de Barcelona, organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat, juntament amb els Bombers de Barcelona i l’Escola de Bombers i Protecció Civil de l’ISPC. Com és tradició ha comptat amb la ‘Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico’ (APRAT), però també, com a novetat amb les empreses Lukas, Weber i Hilti. La Fundació Mutual Conductors i Abertis n’han estat els patrocinadors.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios