www.elllobregat.com
CiU de Sant Boi aposta per la renovació per portar el canvi a la ciutat
Ampliar

CiU de Sant Boi aposta per la renovació per portar el canvi a la ciutat

jueves 23 de abril de 2015, 18:46h

El cap de llista, Jordi Garcia, avança les primeres mesures que es centren en la reducció de l’IBI, la disminució dels sous dels càrrecs públics, la millora del manteniment dels carrers de Sant Boi o el seu enllumenat

Trobar l’equilibri entre les idees renovadores dels joves i l’experiència dels veterans pot semblar un tòpic, però no és fàcil aconseguir-ho. Això és el que busca la candidatura de Convergència i Unió amb l’objectiu de fer possible el canvi de color a l’alcaldia de Sant Boi de Llobregat; començant pel seu alcaldable. Jordi Garcia –número dos de la llista a les anteriors eleccions municipals i portaveu del grup des de 2013- dóna un pas endavant i es converteix en el referent del partit tot i la seva joventut.

Els nous temps, el nou context, reclamen noves maneres de fer política també a l’àmbit local. En aquest sentit, dos actituds avalen a Garcia: la capacitat de fer una oposició constructiva, tal i com s’ha pogut comprovar a la darrera legislatura; i, segon, comptar amb la gent de manera més participativa. Aquest és un element transversal, ni d’esquerres, ni de dretes, i Garcia ho ha sabut aplicar. Prova d’això és l’enquesta que el partit va fer a mil santboians per conèixer la seva opinió.

D’aquí, Jordi Garcia ha presentat aquesta setmana algunes de les mesures primordials que la candidatura portaria endavant d’encapçalar el govern de la ciutat: abaixar l’IBI, reduir els sous de l’alcalde i regidors; millorar la neteja i la il·luminació de Sant Boi o crear noves places d’aparcament als barris són algunes de les concrecions.

Durant l’acte, Garcia va comptar amb la presència del coordinador general de CDC, Josep Rull, que va destacar el compromís del candidat amb la ciutadania i va reclamar l’aire fresc que, segons el partit, necessita el consistori. Pel que fa la llista convergent, Olga Garcia passa a ocupar el segon càrrec després de la retirada de Joaquim Hostalot; seguida de Joan Alegret, el president de CDC a la ciutat de Sant Boi. En quarta posició, el partit aposta pel conegut Faustino Rodríguez 'Tino', que donarà suport a la candidatura com a independent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios