www.elllobregat.com
Viladecans i Gavà uneixen forces per reclamar millores a l’Hospital de Viladecans

Viladecans i Gavà uneixen forces per reclamar millores a l’Hospital de Viladecans

viernes 24 de abril de 2015, 10:24h

La Plataforma en Defensa de l’Hospital ha organitzat una nova concentració, pel dia 5 de maig

Els alcaldes de Gavà, Raquel Sánchez, i Viladecans, Carles Ruiz, firmaran junts una carta, a mode de reclam, dirigida al conseller de Salut, Boi Ruiz, on es demana amb urgència les dotacions pressupostàries que han de servir per millorar la qualitat assistencial que ofereix l’Hospital de Viladecans. Sánchez, ha afirmat que “hem coincidit en la necessitat de seguir reivindicant que l’hospital que coneixem sigui un hospital que funcioni al màxim rendiment. Tot i que caminem cap a una ampliació, el centre té moltes possibilitats d’oferir un millor servei al ciutadà, al pacient”.

Ruiz i Sánchez s’han reunit amb una trentena de representants veïnals i membres de la Plataforma en Defensa de l’Hospital, que de manera autònoma han treballat per fer visibles les mancances de l’hospital per tal de posar-hi remei. En la reunió tots van coincidir en la falta d’assistència que pateix actualment el centre sanitari -on es produeixen situacions de col·lapse al servei d’urgències, hi ha pacients als passadissos mentre hi ha habitacions tancades o on es viu la disminució progressiva de personal d’infermeria-, cosa per la qual tots ells demanen al conseller que el procés d’ampliació vagi acompanyat d’un important pla de millores dels serveis que ofereixi l’Hospital en el dia a dia.

Per part de la Plataforma en Defensa de l’Hospital s’ha organitzat una concentració a les portes del centre el pròxim 5 de maig, a la que tots dos alcaldes s’han compromès a assistir.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios