www.elllobregat.com
Cap de setmana de concerts de primera
Ampliar

Cap de setmana de concerts de primera

viernes 24 de abril de 2015, 17:59h

M-Clan, Siniestro Total, Gemeliers a les Festes de Primavera de L’Hospitalet i Amaia Montero a Cornellà allarguen la diada de Sant Jordi amb un sensacional cartell

Com és tradició, amb la diada de Sant Jordi es dóna el tret de sortida a la segona festa més important de Catalunya: les Festes de Primavera de L’Hospitalet. El cantant hospitalent Antonio Orozco va ser l’encarregat, ahir, de donar el tret de sortida a les festes locals amb el tradicional pregó a la balconada de l’Ajuntament, que tornen amb tot un ventall d’activitats de tot tipus on no faltaran diables, trabucaires, sardanistes, castellers, gegants, foc i molts cantants. Com és habitual, artistes de primer nivell passaran aquest cap de setmana pels espais habilitats de L’Hospitalet per oferir els seus darrers treballs.

La cantant Rosario serà l’encarregada d’ obrir el cap de setmana, avui divendres a La Farga, amb la seva fusió de pop i flamenc que tant d’èxits l’ha donat i que li permet a la petita de la família Flores seguir sorprenent sobre els escenaris als seus 52 anys.

Per la seva part, M-Clan tornen a L’Hospitalet, una ciutat que tenen fixa a la seva agenda i que acostumen a visitar. La parella artística de Múrcia, formada per Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez, oferiran el seu especial concert en commemoració dels seu vint anys de carrera, en la que podria ser la seva última gira junts abans d’iniciar projectes per separat. Serà demà dissabte juntament amb els gallecs Siniestro Total que portaran el seu tradicional rock & roll a la segona ciutat més important de Catalunya.

Front els veterans, el diumenge 26 d’abril permetrà els que comencen com els joves germans Jesús i Daniel Oviedo més coneguts com Gemeliers.

Amaia Montero presenta el seu tercer treball en solitari a Cornellà

De les festes més importants de la zona del Llobregat a la ciutat amb més població. Perquè, a més, de les Festes de Primavera, l’artista Amaia Montero oferirà aquest dissabte a les 21:30 hores a l’Auditori de Cornellà un concert per presentar el seu tercer disc en solitari. L’ex de la ‘Oreja de Van Gogh’ torna amb ‘Si dios quiere yo también’, un àlbum gravat a Londres sota la producció d’un dels grans productors del moment, Martin Terefé.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios