www.elllobregat.com

Un 14% dels conductors donen positiu en un macro control a Cornellà

viernes 24 de abril de 2015, 18:57h
En total, 51 dels 372 conductors havien consumit alcohol i/o drogues de manera excessiva; cinc persones van ser denunciades penalment
El macro control de Mossos d’Esquadra de l’àrea de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud, organitzat a l’A-2 al seu pas per Cornellà, deixa un total de 51 conductors que van donar positiu després de 372 proves realitzades. Això significa que un 14% dels aturats conduïen després de consumir alcohol i/o drogues per sobre del permès; xifra que serveis de fotografia de la realitat que es mou per les nostres carreteres, tot i el perill que representa.

En el dispositiu de trànsit van participar un total de 31 agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud (RPMS) juntament amb un equip de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) de la mateixa regió, els quals van tallar aquesta via ràpida amb totes les garanties de seguretat per als usuaris i els policies que hi participaven. Tots els vehicles que circulaven en sentit Lleida per l’A-2 van ser desviats obligatòriament cap al punt de control on es realitzaven les proves de detecció d’alcohol i/ o drogues.

Dels conductors que van donar positiu 44 ho van fer en la prova de l’alcoholèmia i 7 en drogues. Entre els conductors que van donar positiu a la prova d’alcoholèmia cinc d’ells ho van ser per una taxa penal i van ser citats el passat dimarts, 21 d’abril, als Jutjats de Cornellà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios