www.elllobregat.com
La Fira d’Espàrrecs de Gavà tanca amb una suma de 36.500 visitants
Ampliar

La Fira d’Espàrrecs de Gavà tanca amb una suma de 36.500 visitants

lunes 27 de abril de 2015, 10:13h

L’espai gastronòmic Gastrogavà, que ha celebrat la seva segona edició, ha servit 10.700 tapes

La 62a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà ha batut un nou rècord d’assistència, amb 36.500 persones, el que suposa un 21% més que l’any anterior. Aquesta xifra va de la mà de l’augment del nombre de degustacions, que també ha incrementat amb un total de 10.700 tapes, en comparació amb les 8.000 del 2014.

Els 65 expositors, que conformen la Mostra Comercial, s’han distribuït en tres zones dividides per tipus de producte. La venda directa de productes artesans, del sector de l’alimentació i de l’equipament personal, s’han ubicat al carrer Sant Pere. La plaça Jaume Balmes, d’altre banda, ha acollit dos espais: un primer que reunia comerços i indústries gavanenques, que han aprofitat la fira per a donar a conèixer els seus serveis i productes, i un segon dedicat al sector de l’automoció, que ha exposat les seves novetats i també cotxes de segona mà.

Paral·lelament, la Mostra Agrícola ha comptat amb 71 participants, que han entrat en concurs. En nom de la fira, a la categoria de lots d’espàrrecs, hi ha col·laborat 17 equips entre els quals han obtingut el primer premi: Narcís Planas, Salvador Ivern i Josep Ivern. En l’apartat de paneres de qualitat han estat guardonada la família Vives Rosa, Gabriel i Francesc Purset, entre un total de 10. La mostra també ha donat lloc a la creativitat a través de les dues categories restants, de paneres artístiques de fruita i verdura i de llavors. Els guanyadors d’aquesta han estat Narcís Sanfeliu, que ha fet un tocadiscos (de fruita i verdura) i Mari Carmen Nalda que ha confeccionat un quadre (de llavors sense tenyir).

La segona edició de GastroGavà, que s’ha presentat com el nou espai gastronòmic de la fira, ha tancat amb 2.700 tapes més que la primera edició, amb un total de 10.700. Dissabte a la nit ha estat el moment àlgid en la venta de degustacions, ja que se n’han venut 3.600, el que suposa 900 tapes més que l’any anterior en aquesta mateixa franja horària.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios