www.elllobregat.com

126 comunitats de veïns perden les seves aportacions econòmiques per presumpta estafa de Finques Pallarés

martes 28 de abril de 2015, 17:14h
Fins a 1,2 milions d'euros del més d'un centenar de comunitats han desaparegut del compte corrent de la companyia

14 treballadors al carrer, una quinzena de denúncies i 126 comunitats de veïns de la ciutat de L’Hospitalet (i algunes de Barcelona) que s’han quedat, de moment, sense els seus ingressos. Fins a 1,2 milions d’euros haurien desaparegut, segons ha desvetllat avui El Punt Avui, del compte corrent a nom de l’empresa Finques Pallarés en què es dipositaven els ingressos d’aquest més d’un centenar de comunitats. Segons recull el diari, la presumpta estafa arribaria, en alguns casos, als 80.000 euros, simplement, per “mala gestió” dels dos socis de la companyia, Jordi Pallarés i Manuel Villalba.

Per la seva part, l’Ajuntament de L’Hospitalet ha respòs ràpidament al cessament de les activitats de l’empresa de la ciutat posant a disposició de les comunitats afectades un dispositiu per fer els requeriments i les reclamacions per iniciar un procés de mediació amb l’administrador. Si aquesta és la voluntat de la comunitat de veïns, només s’han de dirigir a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), situada al carrer de la Riera de la Creu, 32. De moment, ja s’ha posat en contacte la primera i s’espera que la resta acudeixi al servei municipal.

D’altra banda, els afectats han rebutjat crear una plataforma d’afectats –una de les idees inicials- i han preferit presentar, de forma individual, querelles al jutjat i denúncies als Mossos. Ara per ara, una quinzena d’afectats ja han posat el cas a disposició de la justícia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios