www.elllobregat.com
Gavà reclama la reducció de les molèsties que ocasionen els sobrevols
Ampliar

Gavà reclama la reducció de les molèsties que ocasionen els sobrevols

jueves 30 de abril de 2015, 12:05h

El vol de les aeronaus provoca deficiències en els serveis de telefonia mòbil i vibracions a les antenes de televisió

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha demanat a la Ministra de Foment, Anna Mato, que investigui les repercussions del sobrevol dels avions sobre Gavà. La petició s’ha traslladat a la directora de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, Sonia Corrochano, i al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila.

El cel de la ciutat de Gavà està inclòs en la configuració est en horari diürn dels avions, la que s’utilitza en condicions climàtiques adverses, com la dels últims mesos o el passat estiu. Aquest canvi de ruta ha provocat diferents problemes en les telecomunicacions dels barris, motiu pel qual aquesta desviació preocupa al veïnat.

Sánchez alerta que: “La ciutadania ha detectat greus deficiències en els serveis de telefonia mòbil a l’interior dels seus habitatges i vibracions a les antenes de televisió. Per altra banda, cal vigilar les emissions de particulars i gasos que emeten les aeronaus en sobrevolar a baixa altura i si aquestes repercuteixen en el medi ambient o en la salut”. Però, al mateix temps afirma ser conscient de l’exclusivitat d’ús d’aquesta aplicació de vol (només per raons meteorològiques adverses).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios