www.elllobregat.com
Tot a punt per a una nova edició de la CX Cursa Delta Prat

Tot a punt per a una nova edició de la CX Cursa Delta Prat

Fe d'errades: el subtítol d'aquesta notícia a l'edició en paper no correspon.

viernes 15 de mayo de 2015, 06:35h
Els amants de l’atletisme tornen a tenir una cita a la ciutat de El Prat amb la pròxima CX Cursa Delta Prat que es celebrarà el 31 de maig.
Amb un total de 10 quilòmetres, la cursa urbana s’ha convertit en una de les cites catalanes més importants d’aquest esport. Organitzada per la publicació Periòdic Delta i el Club d’Atletisme Pratenc AA, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, la Delta Prat celebrarà la seva setzena edició que podria superar les anteriors xifres de participació: el rècord de corredors arribats a meta està en 782 participants (2013), mentre que el rècord de participació és del 2012 amb 1.100 persones inscrites.

Pel que fa la vessant estrictament esportiva, els temps a batre són de dues persones, el pratenc Sergio Enríquez (2009) i el subcampió d’Europa a 3000 metres-obstacles, José Luis Blanco (2012) amb el mateix temps: 31:30. A la categoria femenina, Hasna Bahom (2013) té el millor registre amb 34:43.

En aquest sentit, El Prat s’ha convertit en una de les ciutats favorites per millorar marques. La planor del terreny així com el circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme a través de la ciutat, amb principi i final a les pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier fan que la cita compti paulatinament amb més corredors. Pel que fa el període d’inscripcions, ja esta obert i es tancarà el 27 de maig. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios