www.elllobregat.com
L’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza una caminada solidària entre Gavà i Castelldefels

L’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza una caminada solidària entre Gavà i Castelldefels

viernes 29 de mayo de 2015, 17:40h
La sortida tindrà dos punts de sortida, a les 11 hores, un a Gavà i altre a Castelldefels
Després de la conferència organitzada a Cornellà el passat 27 de maig, ‘Què en sabem del tabac? Recursos per deshabituar-se’, l’AECC-Catalunya contra el Càncer pren el carrer del litoral llobregatí per commemorar el Dia Mundial sense Tabac. L’entitat organitza aquest diumenge una caminada solidària entre Gavà i Castelldefels amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre els perills que comporta l’hàbit tant quotidià de fumar. Sobretot pel que fa el càncer de pulmó o d’altres (com el de gola), malalties estretament vinculades.

En aquest sentit, l’associació posarà una carpa informativa per a tots aquells valents que vulguin fer front a l’addició i vulguin deixar de fumar. L’any passat ja van participar unes 140 persones i l’estimació d’enguany es que es superin.

La sortida de la caminada serà a les 11 hores des de diferents punts d’ambdues localitats (a La Vela de Gavà Mar i a l’escultura de Lorenzo Quinn, ‘Day y Tomar’, de Castelldefels). Els dos grups es trobaran cap a les 12 hores a la plaça de les Palmeres de Castelldefels. La participació és totalment gratuïta i, de fet, no cal inscripció prèvia.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios