www.elllobregat.com

L’Atrium de Viladecans pre estrena el documental ‘Cap a la Meta’ dedicat a la marxa atlètica

miércoles 03 de junio de 2015, 10:37h
El reportatge és de Diego Ortuño i està coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya, amb el suport d'Ibermedia i l'ICEC
La Sala Petita d'Atrium de Viladecans acollirà avui la presentació del documental “Cap a la Meta”, un treball dedicat a la sacrificada i exigent disciplina de la marxa atlètica. Serà, de fet, la seva pre estrena mundial (a les 21 hores) i, per aquest motiu, comptarà amb la presència de la marxadora viladecanenca Beatriz Pascual i l'alcalde Carles Ruiz.

El documental, dirigit per l'equatorià Diego Ortuño, segueix les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. Són Rolando Saquipay, que s'entrena a l'Equador; Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i Beatriz Pasqual, que es preparen a Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits.

El reportatge té una durada de 52 minuts i serà estrenat oficialment el 11 de juny a les 23:30h al programa “El Documental” del Canal 33. L'acte de pre estrena a Viladecans es clourà amb una taula rodona amb la presència de Beatriz Pascual y membres de la productora i equip de rodatge.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios