www.elllobregat.com
Cruz Ibérico, tapa guanyadora del III QuintoTapa de Cornellà
Ampliar
Cruz Ibérico, tapa guanyadora del III QuintoTapa de Cornellà

Rècord de ventes al tercer QuintoTapa de Cornellà

jueves 04 de junio de 2015, 18:42h
La iniciativa supera les xifres dels anys anteriors amb 32.000 tapes venudes en tres setmanes

Èxit absolut de participació i venta de la tercera edició del QuintoTapa Cornellà que ha tancat enguany amb 32.000 tapes venudes en només tres setmanes. La iniciativa supera així les xifres de les edicions anteriors amb un nou rècord que prova l’arrelament d’aquest projecte de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat al sud del territori.

Organitzat, doncs, per l’AGT, amb el suport del Consorci per a la promoció i la dinamització del Comerç, i la col•laboració de l’Ajuntament de Cornellà, el QuintoTapa ha comptat enguany amb divuit bars-restaurants que han volgut crear una tapa inèdita pels clientes. D’aquesta manera, l’AGT aconsegueix donar una empenta al consum i a l’activitat econòmica local, a la vegada que es fomenten els productes de proximitat. I és que les tapes són, en general, veritables joies gastronòmiques per ficar-se a la boca.

Pel que fa el concurs a la millor tapa, novament, el restaurador Cruz Ibérico ha guanyat per tercer any consecutiu aquest guardó a la tapa més popular del QuintoTapa de Cornellà. La seva proposta ho mereix: un fals tomàquet farcit de presa ibèrica confitada amb poma i crema de formatge, acompanyat amb salsa de verdures del Parc Agrari amb quatre formatges, maridat amb xarrup de gaspatxo verd i encenalls d’ibèric. Deliciós!


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios