www.elllobregat.com
EL PLA - Històric poligon al cor del Baix, Sant Feliu de Llobregat
Ampliar

EL PLA - Històric poligon al cor del Baix, Sant Feliu de Llobregat

miércoles 24 de junio de 2015, 00:55h
D’entre els tres polígons industrials de Sant Feliu de Llobregat (Matacàs-Armenteres i Masor-Miltindús-La Salut) destaca el tradicional El Pla – Les Grases.
Amb una superfície total de 778.824,50 metres quadrats de sòl brut, El Pla i Les Grasses ocupa el 63% del sòl industrial de la capital del Baix Llobregat, que, de fet, s’estén encara més al terme municipal de Molins de Rei.

Actualment, tenen una quota d’ocupació notable amb un 81,17% de naus industrials en funcionament a El Pla i un 86,49% a Les Grases. Així, en total, s’apleguen 102 i 30 empreses respectivament, en la seva gran majoria petites (10-49 treballadors) o micros (menys de 10 empleats). De fet, a Les Grases no hi ha cap mitjana ni gran empresa. A El Pla només representen un 17%; la resta són petites (45) i micros (38).

Per sectors, destaca la bona presència d’empreses de transport i logística, així com metal•lúrgiques i maquinària de construcció. També hi ha presència d’empreses d’alimentació, paper i arts gràfiques o del sector químic, entre d’altres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios