www.elllobregat.com
Molins, capital convergent

Molins, capital convergent

miércoles 24 de junio de 2015, 02:36h
Després del retrocés generalitzat que Convergència i Unió ha tingut al territori, Molins de Rei s’ha convertit en la petita capital convergent al Baix Llobregat.
Prova d’això és que el president de la Generalitat, Artur Mas, va organitzar el primer acte de relleu post divorci amb Unió a Molins.

Tot i estar presents a diversos governs municipals en coalició, com Gavà o Esplugues, Molins de Rei serà l’únic municipi amb Martorell que comptarà amb l’alcaldia de CiU, amb la diferència que Joan Ramon Casals ha millorat els seus resultats notablement, el que ha permés trencar l’empat que el 2011 van deixar els resultats entre CiU i PSC. Si aleshores cada partit va comptar amb cinc regidors, amb una diferència mínima de vots, enguany CiU tindrà nou membres al consistori, per davant dels cinc del PSC que es manté de la mateixa manera que la coalició, amb una diferència: Casals governarà els quatre anys. En tot cas, el tàndem Casals i Paz es mantindrà i, de fet, el líder socialista repetirà com a primer tinent d’alcalde.

Confirmat el cartapaci, Molins de Rei comptarà amb quatre grans àrees de govern, a més del departament d’alcaldia: es tracta del d’Economia i Serveis Generals; el de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local; el de Serveis a les Persones; i el darrer dedicar a Sostenibilitat i Territori. En paral•lel, amb l’objectiu d’enfortir la participació ciutadana i la transparència, s’han aprovat dues noves regidories que gestionaran aquests dos temes en concret i que estaran presidides per Eva Folquer i Ainoa Garcia, respectivament. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios