www.elllobregat.com
Sant Vicenç aposta per les regidories de barri
Ampliar

Sant Vicenç aposta per les regidories de barri

viernes 26 de junio de 2015, 11:51h
El nou executiu d’Oriol Junqueras s’estructura en quatre grans àrees i divideix el territori amb regidories de barri del qual seran responsable cada un dels membres de l’executiu
Junts per Sant Vicenç, liderat per Oriol Junqueras, comptarà amb el suport del partit afí a Podem, SVH Sí Se Puede, amb el que ha presentat un cartipàs estructurat amb quatre grans àrees de govern i onze regidories. En aquest sentit, les quatre grans àrees de govern són: Serveis a les persones; Governança i Economia; Serveis al Territori i Sostenibilitat; i una nova àrea per Promoció Econòmica i de la Ciutat, amb la qual el municipi haurà de seguir lluitant per disminuir els índex d’atur: fins ara ha estat el municipi amb la taxa d’atur més alta del Baix Llobregat. En aquest sentit, el regidor Paco Rodríguez continuarà serà el màxim responsable dels diferents departaments d’aquesta àrea econòmica: ocupació indústria, emprenedoria, formació ocupacional, comerç i fires i agricultura.

Pel que fa el repartiment de departaments entre la coalició d’esquerres, 9 regidories estaran liderades per membres del partit Junts per Sant Vicenç, mentre que dos estaran encapçalades pels regidors de SVH Sí Se Puede. Com no podia ser d’altra manera, Georgina González i Alejandro Aparicio portaran les regidories de Serveis Socials, i Habitatge i Medi Ambient, respectivament.

A més d’aquesta estructura, el nou Govern impulsarà les anomenades regidories de barri. Cada un dels membres de l’executiu serà l’encarregat d’una zona concreta de Sant Vicenç dels Horts amb l’objectiu que es pugui oferir una gestió més efectiva i pròxima a la ciutadania.

Segons l’alcalde del municipi, Oriol Junqueras, totes les àrees responen a aquests tres eixos de justícia social, democràcia i gestió eficaç; amb tot, òbviament, Junqueras ha destacat la importància d’assolir les eines d’un estat propi per donar un millor servei a la ciutadania: “no hi renunciaré mai a la independència”, ha dit Junqueras abans de demanar una majoria independentista al Parlament: “Necessitem una majoria de diputats independentistes al Parlament i després una majoria reforçada per un procés constituent cap a la Reública Catalana amb un referèndum sí o sí”, ha afegit. En aquest sentit, i davant les possibles eleccions programades pel 27 de setembre, on ell encapçala la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya, cal destacar la primera tinència d’alcaldia per Maite Aymerich, persona que podria substituir a Junqueras com alcalde si aquest aconsegueix la presidència de la Generalitat.




¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios