www.elllobregat.com
La Farga de L’Hospitalet acollirà el nou saló de la bicicleta ‘Bici & Go!
Ampliar

La Farga de L’Hospitalet acollirà el nou saló de la bicicleta ‘Bici & Go!

viernes 26 de junio de 2015, 12:53h
El nou certamen està organitzat per l’empresa Conceptum Spai, encarregada, entre altres, del saló Creativa que també es celebra a l’espai hospitalenc
‘Bici & Go! Saló de la bicicleta i de les vacances alternatives’. Així s’anomena el nou certamen que La Farga de L’Hospitalet celebrarà els dies 4, 5 i 6 de març de 2016, en una nova proposta de l’empresa Conceptum Spain.

D’origen belga, l’empresa organitzadora del Creativa, també a La Farga, busca donar un nou impuls per a aquest sector emergent que és el turisme actiu, relacionat amb la bicicleta i tot el que l’envolta. De fet, s’estima que fins a 15.000 persones podrien passar per les instal•lacions hospitalenca durant aquesta primera edició.

Segons els organitzadors, ‘Bici & Go! Serà un saló pensat per a tots els amants de la bicicleta, tant pels que la utilitzen com a mitjà de transport diari, com pels que la fan servir en temps de lleure. En aquest sentit, La Farga agruparà en un mateix espai totes les novetats relacionades amb aquest sector: des de bicicletes de tot tipus, fins tot allò que pugui ser d’interès pel visitant: ofertes de lleure, accessoris, complements, destinacions o allotjaments turístics i rutes en són un exemple.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios