www.elllobregat.com
AEBALL escull novament a Manuel Rosillo com a president de la patronal i aprova un Codi Ètic intern
Ampliar

AEBALL escull novament a Manuel Rosillo com a president de la patronal i aprova un Codi Ètic intern

martes 30 de junio de 2015, 17:20h
El Codi Ètic entrarà en vigor l'1 de gener de 2016 i afectarà a tots els membres relacionats amb la patronal, inclosos, els seus directius
La patronal territorial AEBALL ha celebrat avui la seva tradicional Assemblea General Anual on s’ha aprovat diferents mesures internes d’interès, entre elles, la reelecció novament de Manuel Rosillo com a president de l’associació d’empresaris. La Junta Directiva, en aquest sentit, mantindrà la seva estructura amb les úniques incorporacions del president de l’Institut Agrícola Català Sant Isidre, Baldiri Ros i del president de la Comissió del Gremi d’Hotels de Barcelona a L’Hospitalet, Josep Maria Huguet.

A més del nou equip directiu, AEBALL ha aprovat un nou Codi Ètic i de Bon govern que entrarà en vigor l’1 de gener de 2016 i que regirà el correcte funcionament de la patronal territorial a L’Hospitalet i el Baix Llobregat. Amb l’objectiu d’afavorir la transparència i les correctes normes de conducta, el Codi Ètic recull punts destacats com preservar la total independència de l’entitat; establir de manera clara que l’objectiu prioritari de l’entitat és el bé comú de l’empresariat en el seu col•lectiu; apostar pel respecte a les persones o defensar els valors democràtics i de llibertat d’expressió, així com els drets a l’honor, la intimitat i la imatge. A més, el Codi Ètic recull que la seva afectació és al 100% de l’entitat, inclosos, els directius de la patronal.

Per acabar, l’Assemblea ha aprovat els comtes de l’entitat corresponents a l’exercici de l’any 2014, a més del pressupost per aquest any 2015.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios