www.elllobregat.com
El CEM Vallirana ha estat habilitat perquè la ciutadania es pugui dutxar a les seves instal·lacions
El CEM Vallirana ha estat habilitat perquè la ciutadania es pugui dutxar a les seves instal·lacions

Quasi 4.000 veïns de Vallirana porten des de diumenge sense aigua

miércoles 01 de julio de 2015, 13:20h
L’Ajuntament ha hagut de fer arribar cisternes d’aigua i, fins i tot, habilitar el Complex Esportiu per a la higiene personal dels afectats

Una avaria al Pou de Can Cases, degut a diverses pujades i baixades de tensió a la xarxa elèctrica, i, sobretot, al Pou Nou, són el motiu principal pel qual quasi 4.000 veïns de Vallirana porten des de diumenge sense aigua corrent. La situació ha obligat a l’Ajuntament a convocar el gabinet de crisis amb l’empresa subministradora, Aqualia, per avaluar la situació i aconseguir normalitzar totalment el servei. Segons les últimes previsions, cap al vespre podria estar solucionada l’avaria del Pou de Can Cases i, per tant, es començaria a recuperar el cabal per tenir restablert el servei divendres d’aquesta setmana.

Les zones més afectades es troben als barris de la Selva Negra, una part de Vallirana Parc i una petita part de Can Batlle. Per donar resposta als talls de subministrament, l’Ajuntament ha habilitat el Complex Esportiu Municipal per a la higiene personal i farà arribar tres cisternes d’aigua: una a la zona del Parc del Pont de la Selva Negre, altre a la plaça de París i una tercera itinerant. En aquest sentit, i pel que fa a propostes de mig termini, l’Ajuntament i Aqualia han acordat recuperar alguns dels pous que estaven en desús per innecessaris com és el cas del Pou del Mas de les Fonts i el pou de la Pedrera de Dalt. De fet, ahir mateix es va recuperar el pou Serra. Ara, queda valorar si serà possible recuperar el Pou Nou, per la complexitat de l’avaria.

D’altra banda, el consistori ha confirmat que es treballarà per millorar la interconnexió de les diferents xarxes d’aigua amb les del polígon industrial.




¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios